pictureourlifes - Beautiful girls

Beautiful girls

our guests // 25.10.2012 @ 21:59 // K o m m e n t a r e r (0)

Heei søte små!

Det er Sofie som gjesteblogger for Emilie og Tuva nå og jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om meg selv og hvordan jeg kjenner de herlige jentene bak denne bloggen. Først og fremst må jeg bare si at jeg overhodet ikke er noe god til å blogge, jeg har hatt tre misslykkede blogger før med venniner, en men Emilie faktisk så ja, jeg skal ikke skryte på meg noe der.

Jeg heter som sagt Sofie og er kusina til Emile, jeg er 15 år altså 97er og bor i Ålesund. Jeg elsker å trene og spiller fotball så ofte jeg kan. Jeg er spiss på Hessa IL J97/98 og trives veldig godt der, utenom det liker jeg veldig godt å ta bilder og drive med redigering. Jeg er ungdom med MOT, om noen i det hele tatt vet hva det er og ja jeg har vel ikke så mye mer å si om meg selv. Så jeg tror jeg bare går over til noe annet før dere som gidder å lese dette blir lei.

Jeg har da kjent min kjære kusine Emilie hele livet og vi har alltid vært gode venner, men det var vel for ca 2 år siden vi virkelig ble veldig nære. Jeg ser dessverre Emile veldig skjeldent pga avstanden mellom Ålesund og Bærum og så er jo det alltid et eller annet som kræsjer i ferier, endten er det fotball cup eller cheerleading uttak eller lignende. Men nå håper vi og driver med planlegging om at både Emilie og kanskje Tuva skal komme til Ålesund i desember og jeg til Bærum i vinterferien neste år. Vi satser på det<3 
Tuva har jeg kjent siden konfirmasjonen til Emilie i september, det kan jeg ærlig si at var utrolig kleint. Jeg måtte sitte mellom to jenter jeg ikke kjente og ikke nok med det måtte jeg holde tale for Emilie, siden hun hadde så veldig lyst til det. Jeg fant veldig fort ut at alle venninene til Emile som var i selskapet var noen fantastiske jenter, som var veldig lett å snakke og bli kjent med. Og det å holde tale foran folk man ikke kjenner er jo ofte litt ubehagelig, spessielt på en sånn dag når det er så mange følelser i lufta. Mange var rørt over de fine talene som ble holdt og heldigvis skulle to av venninene til Emilie også holde tale, så da kunne vi jo snakke sammen om hvor nærvøs vi var. Følelsene tok jo overhånd den dagen og tåren kom, hedligvis var jeg ikke alene om det heller. Jeg satt ved siden av Tuva under middagen og vi fikk en god tone ganske fort og jeg fant ut at hun var en utrolig jente som Emilie er veldig heldig å ha som venn.  

Emilie er den beste kusinen jeg kunne tenke meg å få, hun er alltid blid, full av energi og møter deg alltid med et smil. Jeg er veldig heldig som har henne, en jeg kan snakke med om alt og stole på. Jeg er ufattlig glad i henne og savner henne noe forferdelig mye

Tuva er også en herlig person, jeg virkelig vil bli bedre kjent med! Hun har et smittende smil og er utrolig lett å snakke og bli kjent med. Selv om jeg bare har møtt henne en gang har jeg blitt glad i henne også!
og savner henne!Dette er da meg


Emilie og meg i min konfirmasjon


Tuva og Emilie


Emilie og meg etter min tale


Emilie og Tuva etter Tuvas tale


Vakkre jentene

Håper noen likte innlegget og at det ikke ble for kjedelig for dere!

Klem fra meg<3  0 kommentarer på "Beautiful girls"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Blogg
Emilie
Everyday
Inspirasjon
our guests
Tuva


Designet er laget av mne ©
hits